Létezik már a világon bárhol pickup emoji?

2019. 07. 31.

Létezik már a világon bárhol pickup emoji? A Fordnak köszönhetően hamarosan lesz ilyen – az Ön telefonján is

DEARBORN, Michigan, 2019. július 27. –Bár az emberek nap mit nap emojik milliárdjait küldik el egymásnak, és a mintegy 3000 különféle ikonból álló kínálatban szinte minden közlekedési mód szimbóluma megtalálható az autóktól kezdve a robogókon át egészen a hajókig, űrhajókig vagy síliftekig, a teherautók rajongói igencsak nehezményezik, hogy a pickupok jele nem létezik. Éppen ezért a Ford úgy döntött, hogy ideje változtatni ezen, és az Emojik Világnapján bemutatta a pickup emojit.
“Amikor kiderült, hogy a vásárlók hiányolják a teherautó-emojit, azonnal tudtuk, hogy meg kell oldanunk ezt a kérdést, hiszen a Ford minden téren folyamatos innovációra törekszik,” mondta el Todd Eckert, a Ford tehergépkocsi-üzletágának vezetője. “Mivel az F-sorozat immár 42 éve Amerika legkelendőbb pickupja, ugyan ki más kínálhatna a keményen dolgozó, és üzeneteket író emberek számára egy vadonatúj pickup emojit, mint a Ford?”
A Ford tehát kérelmet nyújtott be az Unicode Konzorciumnak (ez az a szervezet, amely felülvizsgálja és jóváhagyja az új emoji-ötleteket), hogy egy teherautót is adjanak hozzá a különféle készülékek szimbólum-listájához. A pickup mostanra már ott szerepel az Unicode jövőbeli változatához tervezett emojik között.
Az emoji-koncepció stílusát a legújabb trendekhez igazították. “Csapatunk rengeteg időt töltött üzenőfelületek böngészésével, influenszerekkel levelezve és a közösségi média oldalait figyelve, hogy igazán megértse a felhasználók igényeit,” mesélte Eric Greiner, a Ford közösségi médiáért felelős menedzsere. “Az emberek olyan pickup emojit szeretnének, ami friss, stílusos, amire ‘felpakolhatják’ ötleteiket. Így született meg egy modern ikon, ami minden teherautó-rajongó arcára mosolyt varázsol.”


A 2020 elején megjelenő pickup emoji minden mobil platformon elérhető lesz, és olyan végleges formát kap, amivel a profi kereskedők ugyanolyan elégedettek lesznek, mint az aktív családok vagy éppen az emoji-rajongók.

A Ford Motor Company
A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.


A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


E-mailt/visszahívást kérek!


Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház