Elbúcsúzott profi sportolói pályafutásától a Ford Mustang márkanagykövete, Kiss Gergely

2019. 09. 03.

2019. szeptember 2. – A világ egyik legjobb balkezes vízipólósaként számon tartott dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai, világ és Európa bajnok ma látványos és megható gálamérkőzésen búcsúzott a Duna Arénában.Kiss Gergely sportpályafutását 7 évesen a BVSC színeiben kezdte, és 35 éves kimagasló sportpályafutása alatt volt a  Tungsram, a Kordax, a Ferencváros, a Posillipo Napoli, az Újpest, a Canottieri Napoli, a Bologna, a Domino-Honvéd, a Primorac Kotor, a Vasas és végül megint a Honvéd játékosa is. Elért eredményeit felsorolni is nehéz, a háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, kétszeres Világliga-győztes, Világkupa-aranyérmes, háromszoros BL-győztes, LEN-kupa-aranyérmes, európai Szuperkupa győztes, valamint hatszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes Kiss ma régi barátai csapattársai társaságában int búcsút az aktív játéknak.

„Kiss Gergely legendás, és mára sok fiatalnak is példát mutató karrierje, sportpályafutása olyan legendává tette őt a magyar sport és az egyetemes vízilabdázás terén, amely előtt a Ford is tisztelegni kívánt. Ezért is megtiszteltetés számunkra, hogy 2016 óta, immár 4. éve Kiss Gergellyel Mustang leghitelesebb magyar nagyköveteként dolgozhatunk együtt.” – fogalmazott Szamosi Viktor a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.

Gergő további civil pályafutásához a Ford Magyarország nevében sok sikert kívánunk!

Gergő legendás highland green fényezésű manuális váltós Ford Mustang Bullitt-ját egy feltuningolt, 5,0 literes V8-as motor hajtja, aminek teljesítménye 460 LE, forgatónyomatéka pedig 529 Nm.


E-mailt/visszahívást kérek!


Forrás: Ford Sajtószoba


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg. 

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház