Látványos alkatrészárcsökkentés a Ford haszongépjárműveknél

2014. 05. 08.
A Ford leárazása  elsősorban a négy évnél idősebb Transit és Transit Connect modellek  rendszeres karbantartásaihoz szükséges alkatrészeinek árát érinti. Ezáltal számos gyári Ford alkatrész ára akár 40 százalékkal* is olcsóbb lehet. Az ajánlat a következő alkatrészekre vonatkozik: fékek/fékbetétek, szűrők, tengelykapcsolók, lendkerekek és futómű-alkatrészek; a 2000-2006-os évjáratú Transitok tengelykapcsoló-munkahengere például 40 százalékkal, azaz akár bruttó 41914 forinttal olcsóbb lehet

A Ford Európa-szerte, így Magyarországon is csökkentette a négy évnél idősebb Transit és Transit Connect modellek egyes alkatrészeinek árát, amelyek így akár 40 százalékkal is olcsóbbak lehetnek.

“A kisvállalkozásoknak minden fillérrel takarékoskodniuk kell, s az általános szervizalkatrészek árengedménye érezhető megtakarítást jelent számukra.” – fogalmaz Massimo Pasanisi, a Ford Európa ügyfélszolgálatért felelős ügyvezető igazgatója. “A Ford haszonjármű-kereskedések kiváló minőségű alkatrészeket kínálnak, amelyeket kiválóan képzett szerelők építenek be – immár minden eddiginél versenyképesebb áron.”

Egy 2000-2006-os évjáratú Ford Transit tengelykapcsoló-munkahengerének cseréje most akár 40 százalékkal, azaz akár bruttó 41.914 forinttal is olcsóbb lehet. A Ford és a Ford Motorcraft alkatrész-kínálatából ezen kívül a következő termékcsoportok érhetők el alacsonyabb áron:
Fékek: féktárcsák és fékbetétek
Szűrők: olajszűrők, légszűrők, gázolaj üzemanyag-szűrők
Tengelykapcsolók / lendkerekek: tengelykapcsoló készletek, tengelykapcsoló kinyomócsapágyak és kéttömegű lendkerekek
Futómű: keresztlengőkarok / hosszlengőkarok, kerékcsapágyak

Ez az árengedmény azzal egy időben született, hogy a Ford immár hiánytalanul bevezette európai kínálatában a teljesen áttervezett és kibővített Transit termékcsaládot, benne a vadonatúj Transit, Transit Custom, Transit Connect és Transit Courier modellekkel, amelyek sokkal kedvezőbb költséggel tarthatók fenn. E mostani kezdeményezésnek köszönhetően immár az idősebb Transit és Transit Custom járművek tulajdonosai is élvezhetik az alacsonyabb fenntartási költség előnyeit. A Ford Transit modelleket arra  tervezték, hogy kiemelkedő szívóssággal és az iparág legalacsonyabb fenntartási költségei mellett szolgálják tulajdonosaikat; ennek érdekében az autók tesztkilométerek millióit teljesítették a világ legkeményebb körülményei között.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház