F-150 Raptor és Mustang LEGO készletek

2016. 01. 13.
A Ford a ’LEGO Sebesség Bajnokai’ sorozattal együttműködve szólítja meg a bennünk lakozó gyermeket, és elhozza nappalinkba a versenypálya élményét – méghozzá a legeslegelső F-150 Raptor és Mustang LEGO készletekkel.

”A LEGO Csoport a világ egyik legnagyobb játékgyártó vállalata, amelyért a gyerekek és felnőttek világszerte rajonganak,” fogalmazott Joe Hinrichs, a Ford amerikai részlegének elnöke. ”Együtt nőttünk fel a LEGO-val, ez a projekt olyan tehát olyan a számunkra – és mérnökeink számára is – mint egy valóra vált álom.”

A 185 darabos Mustang készlet egy időmérőt és egy autóversenyzőt is tartalmaz. A 664 darabos F-150 Raptor készlet egy jól felszerelt garázzsal, egy trélerrel, egy versenyindító jelzőlámpával és egy A-modellből átépített hot rod autóval érkezik, a minőségi kivitelezést pedig a Ford munkatársainak csoportja garantálja. 

”Nagy várakozással tekintünk a kultikus Ford-modellek alapján készített új LEGO Sebesség Bajnokai készletekre,” mondta el Jill Wilfert, a LEGO Csoport licenc és szórakoztatási divíziójának elnökhelyettese. ”Mindegyik LEGO Ford autónak saját története van, és bármennyit lehet velük játszani. Ezekkel az új készletekkel a gyerekek a legvadabb autós fantáziájukat is valóra válthatják. Könnyedén beleképzelhetik magukat a mini autóversenyzők helyébe, s így kipróbálhatják a földkerekség legvagányabb autóit.”

A LEGO fejlesztőcsapata a vállalat dániai központjából működött együtt a Ford licenc- és tervezői gárdájával a terméktervezés és termékfejlesztés ideje alatt. Minden részletet együtt találtak ki, még a csomagolás és a marketingstratégia is közös munka eredménye.

A Mustang készlet javasolt kiskereskedelmi ára 14,99 dollár, az F-150 Raptor készlet pedig 49,99 dollárba kerül majd.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház