A Fitohorm Autóház története Baja

A FITOHORM KFT TÖRTÉNETE


A Fitohorm termékek gyártása az 1980-as években kezdődött a Bácska MgTsz-nél. A rendszerváltásnál munkatársakkal alapított céget 1994-ben vásárolta meg édesapám, Szabó Márton. A gyártási tevékenységet 2002-ig végeztük a bérleményben, melyet a Bácska Agráripari Zrt-től vettük meg. Ma is ez szolgál a cég telephelyéül és székhelyéül.


Generációváltás 

2017. a generációváltás éve volt. Édesapám átadta a stafétabotot bátyámnak, Szabó Attilának és nekem Szabó Balázsnak. A vegyiüzem szakmai cégvezetésével Forrai Dusán, addigi kereskedelmi igazgatót bíztuk meg.


Fitohorm Autószerviz

2003-ban végeztem Karosszéria-lakatos mesterként, így új tevékenységi körrel bővült a cég. 2008- ban nyitott meg a karosszéria javító műhely, 400m2-en. Újabb fejlesztés 2010-ben következett, egy szintén 400 m2-es csarnok építésével, mely gépjármű fényező műhelyként üzemel. A nekünk bizalmat szavazó magánszemélyek és cégek igényeit felmérve 2013-ban valósult meg a gépjármű javítást, szervizelést lehetővé tevő autószervizünk eredetiség- és műszaki vizsgaállomásunkkal. A három csarnokkal teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani mind a személygépjárművek, mind a tehergépjárművek terén. 


Hotel Elizabeth 

2017-ben a Fitohorm Kft. megvásárolta az akkor már több, mint 10 éve zárva tartó Banara Hotelt, melyet az épület nagy részének felújítása, korszerűsítése után Szabó Attila, mint a Fitohorm Kft. egyik ügyvezető igazgatója vezeti. A Hotel fejlesztése folyamatos, a közeljövőben több ütemben kerül kivitelezésre


Kapcsolat Elérhetőség Online Szerviz Bejelentkezés

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm AutóházVélemények