Fix árak. Ford szakértelem.

20-pontos szezonális átvizsgálás

Készítse fel autóját a hűvösebb hónapokra egy alapos átvizsgálással. A 20-pontos műszaki ellenőrzés során márkaszervizeink szakemberei a biztonsági szempontból fontos valamennyi részegységet és alkatrészt ellenőrzik, hibás működés esetén pedig kedvező ajánlatot tesznek a javításra.

A 20-pontos ellenőrzés során az alábbi területek vizsgálatára kerül sor:

A 20-pontos szezonális átvizsgálás:

Készítse fel autóját a nyaralásra egy alapos szezonindító átvizsgálással. A 20-pontos műszaki ellenőrzés során márkaszervizeink szakemberei a biztonsági szempontból fontos valamennyi részegységet és alkatrészt ellenőrzik, hibás működés esetén pedig kedvező ajánlatot tesznek a javításra.

A 20-pontos ellenőrzés során az alábbi területek vizsgálatára kerül sor:

(1-5)  Folyadékszintek ellenőrzése: hűtőfolyadék, szélvédőmosó, fékfolyadék, motorolajszint, kormányszervó 

(6) Hűtőrendszer tömítettségének vizuális vizsgálata 

(7) Ékszíj állapotának vizsgálata 

(8-13) Futómű és fékberendezés vizuális ellenőrzése 

(14) Kormánymű ellenőrzése 

(15) Gumiabroncsok állapotának ellenőrzése 

(16) Guminyomás ellenőrzése, beállítása 

(17)  Ablaktörlő lapátok és szélvédőmosó ellenőrzése 

(18) Fényszórók állapotának vizsgálata

(19) Világítás ellenőrzése

(20) Kürt ellenőrzése


Online Szervizbejelentkezés

 • Nyári gumiabroncs-csere
 • Klímatisztítás Ford micronAir® proTect pollenszűrő cserével

  Professzionális minőségű klímatisztítás és fertőtlenítés, melynek során a teljes rendszerből eltávolítjuk a kellemetlen szagokat okozó mikroorganizmusokat és vegyianyag származékokat, az elhasználódott légszűrőt pedig Ford micronAir® proTect pollenszűrőre cseréljük.

  26 990 Ft1

  Tekintse meg ajánlatainkat!


 • Micronair protect pollenszűrő-csere
 • Ford Lifestyle kollekció

  Vérpezsdítő Mustang, elegáns Vignale, ultramodern Mach-E, macho Ranger… A Fordnak sokféle arca van, ami nemcsak az autók karakteres stílusában köszön vissza, hanem a Ford Lifestyle Kollekció gazdag kínálatában is. Válogasson kedvére különleges ajándéktárgyaink, ruházati cikkeink és divattermékeink között!

  Fedezze fel a Ford Lifestyle kollekciót!


[*] A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót. A jelen árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

[**] A feltüntetett nettó ár ajánlott fogyasztói ár, mely az általános forgalmi adó, az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. A jelen árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

[***] A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár a klímatisztító spray-vel történő klímatisztításra és 1 db Ford micronAir® proTect pollenszűrő cserére vonatkozik, valamint a 2017-es gyártási évtől forgalomban lévő Ford Fiesta modellekre érvényes.  Az ár tartalmazza a termék-, és munkaóradíjat. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. 
Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm AutóházVélemények