Fix árak. Ford szakértelem.

AZ ÚJ FORD FOCUS


Feltűnő új dizájnjával és új generációs intelligens megoldásaival a Ford Focus minden korábbinál jobb vezetési élményt kínál. 

Az új, intuitív 13,2"-os színes érintőképernyőn már elérhető a kifinomult SYNC 4 technológia. A Connected Navigation és a Ford Secure segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet, és hozzáfér a csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz.

Az új EcoBoost Hybrid PowerShift automata sebességváltó a hatékonyság és az irányítás elektromos világába vezeti, ahol minden út zökkenőmentes.

Hogy autója minél több helyzetben megállja a helyét, a Focus kombi új tárolója lehetővé teszi a nedves és száraz holmik elkülönítését.

Válassza a Ford Focus Active megbízható praktikusságát, a Titanium kiemelkedő komfortját, az ST-Line sportos stílusát, vagy az ST kirobbanó teljesítményét! 


  • CSATLAKOZTATOTT INTELLIGENCIA
  • CSATLAKOZTATOTT INTELLIGENCIA

    Tartsa a kapcsolatot a világgal az új Ford SYNC 4 segítségével! Nagy felbontású 13,2"-os érintőképernyőt, felhőalapú navigációt, valamint fejlett hangvezérlést kínál, nyelvfelismeréssel. Az új Ford Focus vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához az Android Auto/Apple CarPlay rendszeren keresztül is, így teszi minden utazását kényelemesebbé.   • ZÖKKENŐMENTES, HATÉKONYABB UTAZÁSOK
  • ZÖKKENŐMENTES, HATÉKONYABB UTAZÁSOK

    Az új Focus EcoBoost Hybrid korszerű Powershift automata váltóval kapható. A hétsebességes automata duplakuplungos sebességváltót  úgy tervezték, hogy hatékonyabb és könnyebb vezetést bitztosítson, ami jól kiegészíti a hibrid motor elektromosan felerősített teljesítményét.


Jelentkezzen tesztvezetésre!


Fontos Információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

[1] A Powershift automata váltó kiegészítőként rendelhető az 1,0 literes Focus EcoBoost Hybrid (MHEV) modellekhez.


Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház