Ford Szerviz | Nyárigumi ajánlatok

Használja ki autója minden képességét a FordPass technológiával

Használja ki Fordjának képességeit a BlueOvalTM Charge Network töltőhálózat, a Ford Secure magasabb színtű biztonság és a Csatlakoztatott navigáció előfizetések segítségével!
LIVE TRAFFIC

LIVE TRAFFIC & VESZÉLYEKRE FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK

A FordPass Connecttel1 és SYNC 32 funkcióval ellátott járműveken elérhető. Legyen minden útja gondtalan: folyamatosan megkaphat minden Veszélyre figyelmeztető jelzést és Live Traffic információt közvetlenül a járművébe, melyek segítségével jobban megtervezheti útvonalát, és elkerülheti a késéseket3.

Fontos információ

[1]  A FordPass Connect technológia csak bizonyos járművekben érhető el. A beépített modemet a jármű átadásakor aktiválják. Bizonyos adatok megosztását engedélyezheti vagy letilthatja. Az adatkapcsolat és a szolgáltatás nem érhető el mindenhol, és feltételek vonatkozhatnak rá, beleértve az üzenet- és adatforgalom díjait. A FordPass Felhasználási feltételei és Adatvédelmi Szabályzata érvényes.

[2] Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét, vagy ha kézben tartandó eszközöket használ. Amikor csak lehet, használjon hangvezérlésű rendszereket. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal.

MINDIG NAPRAKÉSZ

MINDIG NAPRAKÉSZ

A Ford Ford SYNC 44 felhőalapú kapcsolatának köszönhetően mindig aktuális navigációs információk birtokában lehet. Beleértve a legfrissebb térképeket, közlekedési híreket és időjárás-jelentéseket, valamint a parkolóhelyek illetve benzinkutak és töltőállomások legfrissebb díjazását.3

Fontos információ

[4]  A csatlakoztatott navigáció csak bizonyos, SYNC4 rendszerrel és FordPass Connect technológiával rendelkező járművekben érhető el. A beépített modemet a jármű átadásakor aktiválják. Bizonyos adatok megosztását engedélyezheti vagy letilthatja. Az adatkapcsolat és a szolgáltatás nem érhető el mindenhol, és feltételek vonatkozhatnak rá, beleértve az üzenet- és adatforgalmi díjakat. A FordPass Felhasználási feltételei és Adatvédelmi Szabályzata érvényes.

Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét, vagy ha kézben tartandó eszközöket használ. Amikor csak lehet, használjon hangvezérlésű rendszereket. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal. 

[2 ]Egy kezdeti próbaidőszakot követően előfizetési díj ellenében érhető el a szolgáltatás. További információért kérjük, tekintse meg Ford-fiókját. 
 • CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ
 • CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ

  Elérhető minden, Ford SYNC 4 rendszerrel és FordPass Connecttel felszerelt új járművön. A Csatlakoztatott navigáció biztosítja, hogy a jármű térképe mindig naprakész a legfrissebb útvonaltervekkel, az aktuális üzemanyagárakkal és időjárásjelentésekkel kapcsolatban. A fedélzeti térkép biztosítja, hogy mindig tudja merre megy, még olyan helyeken is, ahol korlátozott a térerő.


 • LIVE TRAFFIC
 • LIVE TRAFFIC

  Az élő forgalomfigyelés az aktuális forgalmi viszonyok alapján megtalálja a leggyorsabb útvonalat. A szolgáltatás frissítheti az útvonaltervet, ha az útvonalon torlódást észlel.


 • HELYI VESZÉLYEKRE FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK
 • HELYI VESZÉLYEKRE FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK

  A helyi hatóságok és más csatlakoztatott járművek között megosztott friss adatok még azelőtt megmutatják a lehetséges veszélyeket, mielőtt odaérne. A digitális kijelzőn megjelenő figyelmeztetések tájékoztatják Önt a lerobbant járművekről, a csúszós utakról, a rossz időjárási viszonyokról és egyéb lehetséges veszélyekről.Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház