Ford BlueService | Átlátható és egységes szerviz árak

Készletről azonnal

Két szóban is összefoglalhatnánk legújabb akciónk lényegét, de szerintünk érdemes az előnyeit néhány mondatban részletezni.

Mi is tudjuk, hogy egy új autó vásárlása előtt milyen izgalmas egyenként kiválasztani a különböző extrákat, a motort, a színt, a kárpitot… A Fordnál ez a lehetőség természetesen továbbra is a vásárlók rendelkezésére áll, azonban az egyedileg összeállított autók gyártási ideje az utóbbi időben jelentősen megnőtt. A problémák nem csak a Fordot, de világszerte az összes autógyártót sújtják.

Érdemes-e ilyen helyzetben új autót vásárolni? Határozottan IGEN.

Méghozzá KÉSZLETRŐL, AZONNAL.

Márkakereskedőinknél jelenleg is gazdag választékban elérhetők a legnépszerűbb SUV modelljeink, a FORD KUGA és a FORD PUMA. Többféle motorváltozat, különböző színárnyalatok, felszereltségi szintek – érdemes alaposan átböngészni kínálatunkat, hiszen könnyen lehet, hogy most megtalálja leendő autóját. Látogasson el a fordkeszlet.hu oldalra, ahol naprakész információk alapján tájékozódhat a folyamatosan változó kínálatról. Megtekintheti jellemzőiket, összehasonlíthatja képességeiket, és ha talált kedvére való modellt, máris lefoglalhatja, vagy előjegyezhet vele egy próbakört.

Adjon egy esélyt új Fordjának! Válassza ki az igazit!

KÉSZLETRŐL, AZONNAL


 • Ford Kuga
 • Ford Kuga

  Tágas, kényelmes, erőteljes… Minden megvan benne, hogy akár hosszabb utakra is örömmel induljon el vele. A plug-in hibrid változat kényelmesen, otthon is tölthető, tisztán elektromos üzemmódban akár 64 km-t is megtesz, full hibrid változata rendkívüli üzemanyag-hatékonyságot biztosít, de elérhető benzin- és dízelmotorral is. Külföldi üzleti út? Fejlett vezetéstámogató rendszereinek és valós idejű forgalmi adatokat használó navigációs alkalmazásának köszönhetően kipihenten és garantáltan időben érkezik. Családi nyaralás a tengerparton? A kényelmes üléseken észre sem veszik a gyerekek, hogy röpül az idő és suhan az autó. Exkluzív társasági esemény? A Kuga stílusa és eleganciája az Ön ízlését dicséri. Próbálja ki márkakereskedéseinkben, és fedezze fel, mit kínál még Önnek ez a remekbe szabott SUV! 

  Aktuális ajánlatok


 • Ford Puma
 • Ford Puma

  Számos márkakereskedésünkben már ugrásra készen várja új gazdáját ez a pompás SUV, mely lendületes formáival és erőtől duzzadó, dinamikus motorjával Önt is minden nap új kalandra csábítja. Fedezze fel intelligens vezetéstámogató rendszereit, fejlett kommunikációs szolgáltatásait, kényelmes és ergonomikus belterét, valamint extra tárolórekesszel megnövelt, tágas csomagterét. Látogasson el hozzánk, és ismerkedjen meg leendő Pumájával!

  Aktuális ajánlatokAktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm AutóházVélemények