Teljesen elektromos

A ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS EREJE

A teljesen elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Zéró üzemanyag. Zéró kibocsátás. Nem csak a környezetüket, de a vásárláshoz nyújtott állami támogatásoknak, az alacsonyabb útdíjaknak és a kedvezőbb parkolásnak köszönhetően az Ön pénztárcáját is kímélik.

Zéró kibocsátás


AZ INNOVÁCIÓ A VÉRÜNKBEN VAN

A Ford villamosítási terve a cég erősségeire épít: az innovációra, a teljesítményre és a vásárlók által is elismert világszínvonalú technológiára, amit az elektromos autók fejlesztése során teljesen újraértelmezünk. És a vadonatúj, teljesen elektromos Mustang Mach-E csak a kezdet.

Mustang Mach-E


Elektromos hatótáv

* Teljes töltés alapján. A megadott 600 km-es hatótávolság a könnyűszerkezetes járművek világszerte alkalmazott tesztelési eljárásának (WLTP) adatai alapján egy választható konfigurációra vonatkozik. A tényleges hatótávolság olyan változóktól függ, mint például a légellenállást befolyásoló külső tartozékok és karosszériaelemek, a vezetési stílus, valamint a jármű műszaki állapota, karbantartása. A végleges WLTP-adatok 2020-ban érhetők el.

Mint minden autónál, a teljesen elektromos járművek esetében is különböző tényezők befolyásolják az aktuális hatótávolságot. A jó hír az, hogy bizonyos módszerekkel növelheti is azt.

Tervezze meg útjait! Mi befolyásolja a hatótávolságot?

EGYSZERŰ TÖLTÉS

OTTHONI TÖLTÉS

OTTHONI TÖLTÉS

A Ford Wallbox töltővel éppolyan egyszerűen feltöltheti autóját, mint egy mobilt. Az innovatív rendszer az éjszaka során teljesen feltölti a jármű akkumulátorait, így az menetkészen várja.

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Európa 21 országában jelenleg több, mint 120'000 BlueOval Charge Network töltőpont áll az elektromos autók tulajdonosainak rendelkezésére. A töltőpontok jellemzően forgalmas helyeken, szupermarketek, bevásárlóközpontok parkolójában, autópályák benzinkútjainál és hasonló helyeken találhatók.


FORD ELEKTROMOS EXPLORER

FORD ELEKTROMOS EXPLORER

Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV! Kalandokra tervezve. Ikonikus dizájn. Jelentős hatótávolság.

Gyors töltés. Extra kényelem és következő generációs csatlakoztathatóság. Az Explorer. Adjon új értelmet a kalandoknak!

Tudjon meg többet!

FORD E-TRANSIT

FORD E-TRANSIT

2022-ben egy új, elektromos hajtású Transittal bővült a Ford haszongépjármű kínálata. Strapabíró, erős, sokoldalú - ahogy az egy Transittól elvárhat.Az E-Transit a Ford folyamatosan bővülő elektromosautó-kínálatának legújabb tagjaként új korszakot nyit a Transitok sikerekben gazdag történetében.

Tudjon meg többet!


VÁLASSZA AZ ELEKTROMOS MEGOLDÁST. 

ÉLVEZZE AZ ELŐNYÖKET

Többé nem kell a benzinkútra menni. Kevesebb mozgó alkatrész, mint a hagyományos járművekben, ami alacsonyabb karbantartási költségeket, adókedvezményeket, kibocsátási zónaelőnyöket jelent, és a megtakarítások listája ezzel még nem ért véget.

 

 • ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS
 • AKÁR ÉVI 427 820 FT ÉRTÉKŰ ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS

  Szereti a meglepetéseket? Nézze meg, hogy a jelenlegi benzinköltségeihez képest mennyivel olcsóbb lenne az villamos energia. (Az ár irányár, szolgáltatónként eltérhet.)

  Egy tipikus megtakarítás összege 427.820 Ft, ami évi 20 000 km futásteljesítmény, 7,7 L/100 km üzemanyagfogyasztás, 380 Ft/liter üzemanyagköltség, 45 Ft/kWh háztartási villamosenergia-költség és otthoni töltés mellett értendő.

  Meglepő mértékű üzemanyagmegtakarítás


 • OLCSÓBB PARKOLÁS
 • OLCSÓBB PARKOLÁS

  Világszerte számos városban elkötelezettek a kibocsátás csökkentése iránt, ezért Budapesten az elektromos autók számára a közterületeken parkolás kedvezményes vagy akár ingyenes.

  SZABADABB KÖZLEKEDÉS: A zéró kibocsátású járművekre kedvezményes dugódíjak érvényesek. Kérjük, a vonatkozó szabályokkal kapcsolatban a helyi hatóságok weboldalain tájékozódjon. CÉGES AUTÓK: Amennyiben teljesen elektromos autókat választ, a céges autók használatára vonatkozó a természetbeni juttatások adókulcsa 2020-ban 0%, míg egy hasonló, nem elektromos jármű esetén ez akár 30% vagy több is lehet.


 • ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK
 • ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK AKÁR 1,5 MILLIÓ FT-IG

  Elektromos jármű választása esetén az állam hozzájárul a vásárlási költségekhez.

  ÁLLAMI TÁMOGATÁS PLUG-IN HIBRID JÁRMŰVEKRE A kormány a hibrid és elektromos autók vásárlásához a vételár 21%-ig, de maximum 1,5 millió forint erejéig állami támogatást nyújt. A támogatás csak a 20 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető. További előnyök közé tartozik, hogy az elektromos autók esetében nem kell parkolási díjat fizetni, illetve elektromos hajtású személyautók (pl.: Tourneo Custom PHEV) esetében a cégautóadót is elengedik.


NE HAGYJON KI SEMMIT

Mach-EAktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház