Flotta

Áttekintés

A Ford segít mozgásban tartani vállalkozását. Egyéni igényekre szabott mobilitási megoldásaink segítik a személy- és haszongépjármű flották üzemeltetőit és sofőrjeit.


 • [Insert alt tag]
 • KKV szektor

  Vállalkozása számára az autó pótolhatatlan munkaeszköz, ezért egyszerre kell megbízhatónak és megfizethetőnek lennie. Ezért alakítottuk ki járműveink és finanszírozási megoldásaink széles választékát, valamint kedvező karbantartási ajánlatainkat. Így a Ford kínálatában biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő ajánlatot.  Fedezze fel KKV-knak szóló ajánlatainkat!


 • [Insert alt tag]
 • Nagy flották

  A Ford igazi világmárka. Elég csak megnézni személyautó és haszongépjármű kínálatunkat vagy éppen a világ értékesítési és szervizpiacán elfoglalt helyünket. Éppen ezért biztos lehet benne: bármekkora a flottája és bármilyen igényei is vannak, nekünk van megoldásunk az Ön számára!  Tudjon meg többet a nagyvállalati flottáknak szóló ajánlatainkról!

KKV szektor

Vállalkozása számára az autó pótolhatatlan munkaeszköz, ezért egyszerre kell megbízhatónak és megfizethetőnek lennie. Ennek megfelelően alakítottuk ki járműveink és finanszírozási megoldásaink széles választékát, valamint kedvező karbantartási ajánlatainkat. Így a Ford kínálatában biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő ajánlatot.

Keresse fel a legközelebbi márkakereskedésünket, vagy forduljon a Transit Centrumok szakértőihez, hogy együtt alakíthassák ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást!

Reméljük, hogy hamarosan Önnel is találkozhatunk, és hozzájárulhatunk jövőbeni üzleti sikereihez! • [Insert alt tag]
 • Ajánlataink

  Az alábbiakban megismerheti legnépszerűbb ajánlatainkat. Ha szeretne az Ön igényeire szabott, egyedi ajánlatot kapni, kérjük, keressen fel minket!  Tekintse meg ajánlatainkat!


 • [Insert alt tag]
 • Finanszírozás

  A Ford Credit mindent tud a vállalkozása számára vásárolt Ford járművek finanszírozásáról, ezért többféle rugalmas megoldást kínál. Ford márkakereskedője segíteni fog az Önnek leginkább megfelelő finanszírozás kiválasztásában.  Tudjon meg többet a Ford Bérletről!


 • [Insert alt tag]
 • Értékesítés utáni szolgáltatások

  A Fordnál tudjuk, hogy mennyire fontos vállalkozása mozgásban tartása, ezért ügyfeleinket átfogó szerviz és karbantartási szolgáltatásokkal várjuk, amelyeket Ford márkaszervizeink, Transit centrumaink és Flotta központjaink műszaki szakemberei biztosítanak. 


  Tudjon meg többet szerviz és karbantartási szolgáltatásainkról!

Nagy flották

A Ford igazi világmárka. Elég csak megnézni személyautó és haszongépjármű kínálatunkat vagy éppen a világ értékesítési és szervizpiacán elfoglalt helyünket. Éppen ezért biztos lehet benne: bármekkora a flottája és bármilyen igényei is vannak, nekünk van megoldásunk az Ön számára!

Azzal, hogy mindig a fejlesztésekre összpontosítottunk, elértük, hogy autóink kevesebbet fogyasztanak, és alacsonyabb a CO2-kibocsátásuk. Ráadásul új, megfizethető technológiákat fejlesztettünk ki a nagyvállalati járműflották üzemeltetésének segítése, és a járművek teljes fenntartási költségének csökkentése érdekében. Ilyenek például: a SYNC rendszer, a balesetmegelőző és a vezetést segítő technológiák, a Ford Dynamic LED, az Aktív parkolást segítő rendszer, valamint az első és hátsó kamerák.

Keresse fel kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserét: örülni fog, hogy találkozhat Önnel, és örömmel dolgozza ki a járműflottája igényeinek megfelelő Ford ajánlatot!  • Környezetbarát technológia

   A Ford szakemberei folyamatosan törekednek újítások bevezetésére, és keresik a környezetbarát közlekedési megoldásokat. Henry Ford azzal forradalmasította az autóipart, hogy mindenki számára elérhetővé tette a termékeit. Ez a gondolkodásmód inspirál minket arra, hogy a fenntartható mobilitás érdekében új alternatívákat keressünk:

   • Elektromos autók
   • Hibrid autók
   • LPG autók
   • EcoBoost benzin
   • Alacsony kibocsátású dízel
  • [Insert alt tag]
  • E-mailt/visszahívást kérek!  • Ford EcoBoost

   Az EcoBoost név a modern, rendkívül hatékony, Ford által fejlesztett motorokat takarja. A Ford EcoBoost motorok hírnevüket az olyan fejlett technológiák használatának köszönhetik, amelyek lehetővé teszik azt, hogy az általuk hajtott járművek kevesebb energiával is nagyobb teljesítményt nyújtsanak. A kisebb motorok pedig kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, így a Ford EcoBoost termékcsalád a manapság kereskedelmi forgalomban kapható motortípusok közül üzemanyag-felhasználás szempontjából az egyik leghatékonyabb. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Ford EcoBoost motorokat folyamatosan díjakkal és kitüntetésekkel jutalmazzák: a Ford 1,0 literes EcoBoost benzinmotorját 3 alkalommal tüntették ki „Az év motorja” (2012-ben, 2013-ban és 2014-ben) címmel, majd 2016 júniusában „A legjobb 1,0 literesnél kisebb motor” díjat is elnyerte - sorozatban ötödször.

   Tíz európai modell érhető el EcoBoost motorral az 1,0-2,3 literes, valamint a 100 LE - 350 LE tartományban. 2020-ra a Ford négy vadonatúj hajtáslánccal bővíti az EcoBoost termékcsaládot, hogy továbbra is a teljesítmény feláldozása nélkül csökkenthesse a károsanyag-kibocsátást.

  • [Insert alt tag]

  • E-mailt/visszahívást kérek!

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm AutóházVélemények