ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Adatkezelési  tájékoztató

Kiemelt jelentõséggel bír számunkra a nyitott és átlátható módon történõ adatkezelés. Az Ön jogainak védelme érdekében itt tájékoztatjuk arról, hogyan kezeljük és védjük az Ön személyes adatait.

A tájékoztató elsõ része általános jellegû és minden adatkezelésünkre vonatkozik, ezt követõen pedig az adatkezeléseink egyes nagyobb csoportjaira adunk részletes tájékoztatást.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Az adatkezelõ és a személyes adatok

Az adatkezelõ az a személy vagy szervezet, amelyik meghatározza a személyes adatok kezelésének célját és eszközeit.A jelen esetben az adatkezelõ (az „Adatkezelõ” vagy „mi”) a [ Fitohorm Autóház  6500. Baja, Szegedi út 13-15., Cégjegyzékszám: 03-09-102340].

Személyes adat minden olyan információ, amely Önre vonatkozik, és amelybõl Ön azonosítható, például az Ön neve vagy telefonszáma.

Elérhetõségünk kérdések vagy problémák esetén

Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, illetve ha az Önre vonatkozó adatok kezelésével kapcsolatban kifogása vagy aggályai merülnek fel, kérjük, hogy írjon nekünk a strong>Telefon : [email protected] email címre. A megkeresés beérkezése után haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Adatkezelési  tájékoztató


Frissítve 2022.01.27.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm AutóházVélemények