Kezdőár Érdeklődjön márkakereskedőjénél.

Ford E-Transit

Kezdőár Érdeklődjön márkakereskedőjénél.

Jármű részletei

 • Bruttó teherbírás 1758 kg
 • Maximális rakodótér 15,1 m³
 • Üzemmód Eco-vagy gazdaságos

VÁLASSZON E-TRANSITOT IGÉNYEI SZERINT


Legyen szó nagyobb utastérről vagy tágasabb raktérről, zárt áruszállítóról vagy átalakításra kész alvázról - az új Ford E-Transitok között Ön is megtalálja a legmegfelelőbb változatot, amit vállalkozása speciális igényeihez alakíthat.


[Insert alt tag]

Van

Jármű bruttó tömege: 3,5  tonna, 3,9  tonna, 4,25 tonna

Hosszúság: L2, L3, L4, 

(Az L4-es járműhossz csak H3-as tetőmagassággal érhető el.)

Magasság: H2 H3

[Insert alt tag]

Duplafülkés Van

Jármű bruttó tömege: 3,9  tonna, 4,25 tonna

Hosszúság: L3

Magasság: H2 H3


[Insert alt tag]

Szimplafülkés Van

Jármű bruttó tömege: 3,5  tonna, 3,9  tonna, 4,25 tonna

Hosszúság: L3, L4, 

Magasság: N/A


L2 = Közepes tengelytáv, L3 = Hosszú tengelytáv, L4 = Hosszú tengelytáv EF

H2 = Közepes tető, H3= Magas tető


TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL


 • [Insert alt tag]
 • PRO POWER ONBOARD RENDSZER

  Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosít elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.


 • [Insert alt tag]
 • FÜGGETLEN HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS

  Az E-Transit hátsó felfüggesztését a jármű teherbírásának és teljesítményének növelése érdekében teljesen átterveztük. Az új konstrukciónak köszönhetően az E-Transittal akár 1758 kg össztömegű rakományt is gond nélkül elszállíthat, a nagy teherbírású, független hátsó felfüggesztés pedig megkönnyíti a jármű vezetését és javítja menettulajdonságait, üresen és megrakott állapotban egyaránt.

   

 • [Insert alt tag]
 • TÁGAS RAKTÉR

  A maximális helykihasználás érdekében az akkumulátorok a fő kocsiszekrény alatt helyezkednek el. Az E-Transit ötféle karosszériaváltozatban érhető el, a rakterek kapacitása 9,5 és 15,1 között változik (A jármű teherbírása függ a rakomány súlyától és annak elosztásától is.)


EGYSZERŰ TÖLTÉS[Insert alt tag]

TÖLTÉS A TELEPHELYEN

Igény szerint partnereink segítségével olyan hardvereket és szoftvereket bocsátunk a rendelkezésére, melyek segítségével a munkanap végén egyszerűen feltöltheti elektromos járműveit. Vállalkozása telephelyén olyan elektromos töltőpontot létesítünk, ahol az E-Transitot alig több mint 8 óra alatt teljesen feltöltheti

[Insert alt tag]

TÖLTÉS KÖZTERÜLETEN

Az E-Transit a köztéri töltőállomásokon rendkívül egyszerűen feltölthető. Ehhez rendelkezésére áll a FordPass töltőhálózat Európa-szerte több mint 200 000 töltőponttal. Emellett igénybe veheti az IONITY-hálózat több mint 450 nagyteljesítményű gyorstöltő-állomását is, melyeknél egyszerre több elektromos jármű is feltölthető.

[Insert alt tag]

TÖLTÉS OTTHON

Az E-Transit az otthoni töltőpontról éppolyan egyszerűen feltölthető, mint egy okostelefon. Az elektromos hálózatra csatlakoztatva egyszerűen gondoskodhat róla, hogy a jármű minden alkalommal menetkész állapotban várja az indulást. A kényelmesebb és gyorsabb töltés érdekében otthonában is telepíthet egy nagyteljesítményű Ford Wallbox töltőpontot.


FENNTARTÁSI KÖLTSÉG


 • ALACSONYABB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

  Az elektromos járművekre való átállással vállalkozása alacsonyabb üzemeltetési költségekkel számolhat. Az akkumulátorok feltöltése lényegesen kevesebbe kerül, mint a tankolás, és ha köztéri töltőhelyek helyett otthon vagy a telephelyen tölti a járművet, a költségek még alacsonyabbak lehetnek, különösen akkor, ha a kedvezőbb árú éjszakai áramot használja a jármű töltésére.

  Ford Kuga
 • ALACSONYABB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG

  Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

  Bilverksted Mysen


ÚJ FORD E-TRANSIT

Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos. A Ford E-Transitot úgy terveztük, hogy messzemenőkig támogassa vállalkozása fenntarthatósági céljait, miközben éppolyan strapabíró, sokoldalú és erős, mint bármelyik Transit. Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást, hiszen 400 Voltos 68 kWh-ás kapacitású akkumulátorára támaszkodva egyetlen töltéssel akár 317 km-t is megtehet vele. Sőt, az E-Transittal még a károsanyag-kibocsátás csökkentését előíró zónákban is szabadon közlekedhet. Az E-Transit kétféle magassággal és háromféle hosszal rendelhető, raktere pedig elérheti 15,1 köbmétert. (A változtatások jogát fenntartjuk.) Valójában azonban 25 különböző konfigurációból választhat, így bármilyen igényei is legyenek, egészen biztosan talál megfelelő modellt a vállalkozása számára.

Utastér

VÁLASZTHATÓ VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Az E-Transitot 3 különböző vezetési üzemmódban használhatja, így mindig a körülményekhez és igényeihez igazíthatja a jármű működését. A Normal mód optimális választás a mindennapi közlekedéshez. A Slippery (Csúszós) üzemmód nedves és jeges útviszonyok mellett nyújt nélkülözhetetlen segítséget, míg az Eco (Gazdaságos) üzemmódban a legtöbbet hozhatja ki az akkumulátorokból.

ECO- VAGY GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

Eco (Gazdaságos) üzemmódba kapcsolva a rendszer úgy módosítja az autó beállításait, hogy a még rendelkezésre álló energiával a lehető legnagyobb távolságot tehesse meg. A rendszer többek között korlátozza a végsebességet, mérsékeli a jármű gyorsulását, és kevesebb energiát használ a klímaberendezés működéséhez is. Az E-Transit hatótávolságának maximalizálása érdekében aktiválhatja az L-módot is, így a jármű a fékezés közben felszabaduló energiával menet közben is tölti az akkumulátorokat.

FORGÓTÁRCSÁS SEBESSÉGVÁLTÓ

A forgótárcsás sebességváltó tökéletes kontrollt biztosít a fejlett erőátviteli rendszer felett. Használata rendkívül egyszerű és intuitív: a tárcsa elforgatásával válthat a kívánt sebességfokozatba. A hagyományos sebességváltókar eltűnésével értékes hely szabadul fel a jármű utasterében.

ELEKTROMOS RÖGZÍTŐFÉK

Az E-Transitban elektromos rögzítőfék található, ami nemcsak helytakarékos, de könnyebben is használható. A fék aktiválásához egyszerűen meg kell húzni a műszerfalon található kapcsolót.

Külső

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

Ha jellemzően zsúfolt városokban dolgozik, a teljesen elektromos E-Transit tökéletes választás a mindennapi munkához. Vezetés közben semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, ezért olyan városrészekben is szállíthat vele, melyekbe a robbanómotoros járművekkel nem szabad behajtani.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház