Kezdőár 17 345 000 Ft bruttó: 22 163 150

Ford Tourneo

Kezdőár 17 345 000 Ft bruttó: 22 163 150

Jármű részletei

  • CO2-kibocsátás 32 gCO2/km
  • gyorstöltés 125 kW egyenáramú
  • Váltó 8 sebességes automata

A képen látható modell Tourneo Custom Titanium X

VADONATÚJ FORD TOURNEO CUSTOM

Üdvözli Önt a mindennapi, egész napos vezetésre alkalmas, a barátok és a családtagok számára is kényelmes és munkavégzésre is kiváló Ford Tourneo Custom. Teljesen újragondolva, plug-in hibrid (elérhető 2024 elejétől) és EcoBlue dízelmotor opciókkal. Bemutatkozik a teljesen új, teljesen elektromos E-Tourneo Custom. (az E-Tourneo Custom 2024 elejétől érhető el). 

Variálható ülések, amelyek akár nyolc utas számára is elegendő helyet biztosítanak. 5G-képes Ford Pro™ csatlakoztatott szolgáltatásokkal. Valamint tele prémium funkciókkal, hogy Ön mindig otthon érezze magát. 


VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ HAJTÁSLÁNCOT

Többféle modern dízel- és elektromos motorból választhat.


TELJESEN ELEKTROMOS

TELJESEN ELEKTROMOS

Akár 380 km elektromos hatótáv 1

125 kW egyenáramú gyorstöltés

11 kW vátóáramú fedélzeti töltő

Opcionális Pro-Power Onboard 2,3 kW

2 tonnás maximális vontatóerő 2

PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

Vadonatúk Power-Split PHEV

2,5 literes benzinmotor

16,5 kWh akkumlátor

57 km kizárólag elektromos vezetési hatótáv 3

32 gCO2/km 4

1,85 tonnás maximális vontatóerő 2

ECOBLUE DÍZEL

ECOBLUE DÍZEL

2,0 literes dízelmotor

vadonatúj 8 sebességes automata

teljesen új összkerékmeghajtás (csak automata modelleken)

sebességváltóval

Mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű (csak a manuális váltós modelleken)

2,5 tonnás maximális vontatóerő 2


Fontos információ

1 A becsült elektromos vezetési hatótáv a 74 kWh hasznos kapacitású, teljesen elektromos E-Tourneo Custom modellre vonatkozik. A könnyűgépekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) szerint a tanúsított elektromos hatótávolság – a meglévő szériától és az akkumulátor konfigurációjától függően – az E-Tourneo Custom 74 kWh hasznos kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorával elérhető. A tényleges hatótávolság számos tényező függvénye (pl. időjárási viszonyok, vezetési stílus, útvonalprofil, a jármű állapota, kora, és a lítiumion-akkumulátor állapota).

2 A maximális vontatási képesség a rakomány, a jármű konfigurációja, a tartozékok és az utasok száma alapján változik.

3 A becsült elektromos vezetési hatótáv a 16,5 kWh hasznos kapacitású Tourneo Custom Plug-In Hybrid modellre vonatkozik. A könnyűgépekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) szerint a tanúsított elektromos hatótávolság – a meglévő szériától és az akkumulátor konfigurációjától függően – a Tourneo Custom Plug-In Hybrid 16,5 kWh hasznos kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorával elérhető. A tényleges hatótávolság számos tényező függvénye (pl. időjárási viszonyok, vezetési stílus, útvonalprofil, a jármű állapota, kora, és a lítiumion-akkumulátor állapota).

4 A könnyűgépekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) szerint a Tourneo Custom Plug-In Hibrid célértéke: 32 g/km CO2-kibocsátás és XX km/h WLTP által hivatalosan jóváhagyott üzemanyag-hatékonyság. A hivatalosan jóváhagyott üzemanyag-hatékonysági és CO2-kibocsátási számadatokat az értékesítés időpontja körül teszik közzé.  


A vadonatúj Tourneo Custom

Megvalósítottuk a sokoldalúságot.

Utastér

OKOSABB HELYKIALAKÍTÁS

Az új, sínre szerelt hátsó ülések végtelen számú lehetőséget kínálnak az utasok és a rakomány elrendezésére. A kézhasználat nélkül nyitható oldalsó rakodóajtó alacsonyabb belépési magassága pedig megkönnyíti a hozzáférést.

A FORD PRO™-VAL CSATLAKOZTATVA

A Tourneo Custom egy beépített Ford Pro™ integrációval rendelkező csatlakoztatott jármű. A Ford Pro™ alkalmazások közé tartozik a FordPass Pro [1], mely élő adatokat használ a jármű rendelkezésre állásának, biztonságának és termelékenységének maximalizálása érdekében

KIFINOMULTABB ÉLMÉNY

Az új Luxe csomag (választható) prémium élményt biztosít a Tourneo Custom utasai számára. Panorámás napfénytatővel, lenyűgőzőminőségű 15 hangszórós B&O rendszerrel, fúthető hátsó ülésekkel (2. sori szélső ülések) és nyugalmat árasztó hangulatvilágítással. Ez az, amit Ön és utasai is megérdemelnek.

A SAJÁT MOBIL IRODÁJA

5G és SYNC4 [2] 13”-os érintőképernyővel és természetes hangfelismeréssel. Valamint Live Traffic forgalmi adatokon alapuló navigáció, ( A garancia kezdő dátumától számított 12 hónap elteltével a Csatlakoztatott navigáció előfizetési díjjal jár.) hogy mindenhová időben odaérjen. Számos helyet talál eszközei tárolására, ezenkívül az autót USB-csatlakozókkal és egy praktikus dönthető kormánykerékkel (választható) is elláttuk. Ha leparkolt, döntse le a kormánykereket, így kialakíthat egy dolgozóasztalt a laptopjához, vagy egy étkezőasztalt az ebédjéhez.

Külső

PRO POWER

Az E-Transit Custom Pro Power Onboard (választható) technológiával kapható, amely járművét 2,3 kW-os mobil áramforrássá alakítja át. Így működtetheti és feltöltheti elektromos kerékpárját, lámpáját, laptopját vagy más eszközét a helyszínen vagy pl. egy kempingben.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

Fejlett vezetéstámogató technológiák (választható) egész sora segíti Önt a vezetésben, a parkolásban és az intelligensebb munkavégzésben Driver-assist features are supplemental A 360°-os kamerák, az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika és a Hátrameneti fékasszisztens megkönnyíti a manőverezést. A Sávközéptartó funkcióval ellátott Adaptív sebességtartó automatika használatával megelőzheti a kimerültséget, és javíthat a mindennapi vezetés minőségén.

Fontos Információ

[1] FordPass Pro alkalmazás, amely bizonyos okostelefon-platformokkal kompatibilis, letölthető. A FordPass™ Pro-t a FordPass Connect modemmel kell párosítani. A beépített modemet a jármű kiszállításakor csatlakoztatják. A különböző adatok megosztásáról vagy meg nem osztásáról a felhasználó rendelkezhet. Az adatkapcsolati lefedettség és szolgáltatás nem mindenhol áll rendelkezésre, és adatforgalmi konstrukciójától függően üzenetküldési és adatforgalmi díjakkal járhat. A FordPass™ Felhasználási feltételei és Adatvédelmi Szabályzata érvényes.

[2] Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Vezetés közben lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház