Kezdőár 15 330 000 Ft

Ford Focus ST

Kezdőár 15 330 000 Ft

Jármű részletei

 • 5,7 másodperc alatt 0-100 km/h gyorsulás
 • EcoBoost benzinmotor 2,3 literes
 • első sportülések 14 pozícióban állítható

AZ ÚJ FORD FOCUS ST

A teljesítmény inspirálta, minden részletében az utakra hangoltuk. Az új Focus ST egy olyan nagyteljesítményű ferdehátú, mellyel megtapasztalhatja a tökéletes Ford Focus vezetési élményt. 

Elérhető 5 ajtós vagy kombi karosszériás modellként is. A nagy hátsó spoilerrel felszerelt, formatervezett külső a kiváló aerodinamikát feltűnő kialakítással ötvözi. A 2,3 literes EcoBoost benzinmotor 420 Nm nyomaték mellett 280 LE-t biztosít. Ez elegendő teljesítmény 0-100 km/h gyorsuláshoz mindössze 5,7 másodperc alatt.

Az új Focus ST minden korábbinál intelligensebb, olyan fejlett csatlakoztatott funkciókkal, mint az új Ford SYNC 4 Csatlakoztatott navigáció1, a Ford Secure és egy 13,2 ”-os érintőképernyő. A 12,3 ”-os digitális műszerfal lehetővé teszi a megjelenített információk rangsorolását, így még élvezetesebbé teszi az ST vezetési élményt.

A Focus ST modellek minden alkotórészét teljesítményre hangoltuk. Az elektronikus, részlegesen önzáró differenciálmű optimalizálja a nyomatékot a kerekek között, maximális tapadással és vezérléssel biztosítva a teljesítményt a kanyarokban. A választható vezetési módok a körülményekhez igazítják a járműbeállításokat.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT

A Focus ST 2,3 literes EcoBoost benzinmotorja 420 Nm forgatónyomaték mellett 280 lóerő teljesítményre képes. Az elektronikus részlegesen önzáró differenciálmű, a folyamatosan kontrollált lengéscsillapítás2 és a választható vezetési módok  kiváló irányíthatóságot és dinamikus vezetési élményt nyújtanak.

FORD SYNC 4

FORD SYNC 4

A Csatlakoztatott navigációval1 ellátott Ford SYNC 4, a Ford Secure és a 13,2 ”-os érintőképernyő a FordPass alkalmazáson keresztül zökkenőmentesen integrálható okostelefonjával, így a telefonhívásoktól a távoli záráson át a zenéig és a navigációig mindent vezérelhet.

A TELJESÍTMÉNY ÉS A KIFINOMULTSÁG TALÁLKOZÁSA

A TELJESÍTMÉNY ÉS A KIFINOMULTSÁG TALÁLKOZÁSA

A Ford Performance mérnökei által fejlesztett, 14 pozícióban állítható első sportülések a tökéletes vezetési testhelyzetre vannak optimalizálva. A négyféleképpen állítható deréktámasz magas szintű megtámasztást és kényelmet biztosít.


 • VÁLASSZON MOTORT
 • VÁLASSZON MOTORT

  Kiemelkedő teljesítmény, nagy hatékonyságú közvetlen üzemanyag-befecskendezés.

  Sebességváltók

  6 SEBESSÉGES MANUÁLIS/7 SEBESSÉGES AUTOMATA

  280 LE

  Maximális teljesítmény

  420 NM

  Maximális nyomaték

  5.73 MÁSODPERC

  0-100 km/h


OPCIONÁLIS CSOMAG

 • ST TRACK CSOMAG
 • ST TRACK CSOMAG

  Készüljön fel, irány a versenypálya! A felszereltség része az állítható KW felfüggesztés Ford Performance Blue színű rugókkal, a nagyteljesítményű 18"-os fékek, a Mustang Mach-E GT-ből ismert piros Brembo féknyergekkel, valamint a  kiválóan tapadó Pirelli P-Zero Corsa gumiabroncsok, melyek biztosítják az uralmat az autó felett.  

  Az ST Track Pack részét képezik még a magasfényű, fekete könnyűfém keréktárcsák, hűtőrács és spoiler és a fekete tetőfényezés, egyéb lenyűgöző ST részletekkel együtt.  


Utastér

SEBESSÉGVÁLTÁS

Elérhető 6 sebességes manuális vagy 7 sebességes automata váltós változatban. A Focus ST-t kifejezetten a vezetési dinamika javítására és az üzemanyagfogyasztás csökkentésére tervezték.

Külső

ÚJ PROFIL

Az új Focus ST kitűnik a tömegből új orrkialakításának köszönhetően, amelynek része a méhsejtes hűtőrács, a szembetűnő, LED-izzós fényszórók beépített ködlámpákkal és az opcionális adaptív Pixel funkció.

Colour swatch

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Fantastic Red

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Magnetic

 • Festés

  Mean Green

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

[1]A Ford Secure és a Csatlakoztatott navigáció előfizetéses termékek, amelyekhez kezdetben ingyenes próbaidőszakot biztosítunk, ezt követően pedig előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A Ford Secure és a Csatlakoztatott navigáció a FordPass Connecten** keresztül más csatlakoztatott járművek által megosztott adatokat (például vezetési és helymeghatározási adatokat) használ. A Forddal történő adatmegosztás a járműbeállításokon keresztül kezelhető, de ez befolyásolhatja a rendelkezésre álló szolgáltatásokat. Ha a jármű aktív Lopottjármű-szolgáltatások előfizetéssel rendelkezik, a jármű csatlakozását nem lehet letiltani, így követése lopás esetén is biztosított. További tájékoztatást a FordPass Adatvédelmi szabályzata ad. **A csatlakoztatott szolgáltatásokhoz hozzáférést biztosító FordPass Connect csak egyes modelleken vagy navigációval ellátott járműveken érhető el. A FordPass Connectet a jármű kiszállításakor aktiváljuk. A különböző adatok megosztásáról vagy meg nem osztásáról a felhasználó rendelkezhet. Az adatkapcsolati lefedettség és szolgáltatás nem mindenhol áll rendelkezésre.

[2]A Folyamatos lengéscsillapítás csak az ST X modell esetében áll rendelkezésre.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház