Kezdőár Érdeklődjön márkakereskedésénél

Ford Puma ST

Kezdőár Érdeklődjön márkakereskedésénél

Jármű részletei

 • 115 cm magas Tárgyak elhelyezésére alkalmas
 • Ford EcoBoost motor 1,5 literes turbófeltöltős
 • Automata váltó 7 sebességes

ÚJ FORD PUMA ST

Bemutatjuk a Ford Performance modellek következő generációját. Az új Ford Puma ST az első olyan teljesítményorientált SUV kategóriás Ford az európai piacon, mely a Ford ST sorozatra jellemző lélegzetelállító vezetési élményét kínálja.A turbófeltöltős, 1,5 literes EcoBoost motor lenyűgöző, 200 LE-s teljesítményt és 320 Nm nyomatékot biztosít, amivel a Puma ST mindössze 6,7 másodperc alatt eléri a 100 km/h-s sebességet.  A Puma ST ezzel a városi SUV-k hétköznapi praktikusságát ötvözi a Ford Performance járművek izgalmával. Négy választható vezetési móddal, sportos felfüggesztéssel, erőteljes aerodinamikai kialakítással, lenyűgöző 19"-os könnyűfém felnikkel és jellegzetes ST stílussal – ez a Ford Puma, mely a vezetés izgalmáért született.


 • ST POWERSHIFT
 • ST POWERSHIFT

  HIBRID ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

  Az új Puma ST Powershift. Az első hibrid Ford ST 1,0 literes EcoBoost mild hibrid hajtással és 7 sebességes automata váltóval. Teljesítménye 170 LE, a maximális nyomaték pedig 248 Nm. (A feltüntetett adatok a csúcsteljesítményre és a maximális nyomatékra vonatkoznak.) 7,4 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h sebességre. A végeredmény? Egy performance SUV, mely nemcsak képességekben, de kényelemben is verhetetlen.


 • VEZETÉSI ÉLMÉNY
 • VEZETÉSI ÉLMÉNY

  FINOMRA HANGOLT VEZETÉSI ÉLMÉNY

  Az új Ford Puma ST négyféle választható vezetési üzemmódot kínál: Normal, Eco, Sport és Track. Az egyes üzemmódok finomhangolják az autó teljesítményét a motorbeállítások, a gyorsítás, a kormányreakciók, a vonóerő és a stabilitás paramétereinek módosításával. A vezetési tulajdonságok testreszabásával kapcsolatos legfontosabb információk a 12,3"-os digitális műszerfalon is áttekinthetők.


 • TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG
 • TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

  LÉLEGZETELÁLLÍTÓ TELJESÍTMÉNY

  A vezetés örömére terveztük. Az új Ford Puma ST a lélegzetelállító teljesítmény és a kivételes hatékonyság optimális ötvözetét kínálja. Az erős, 1,5 literes turbófeltöltős Ford EcoBoost motor 320 Nm nyomaték mellett 200 LE-t biztosít, és mindössze 6,7 másodperc gyorsítja fel az autót álló helyzetből 100 km/h sebességre.


 • INTELLIGENS HELYKIHASZNÁLÁS
 • PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

  INTELLIGENS HELYKIHASZNÁLÁS

  A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, és szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, de vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.


INTELLIGENS HELYKIHASZNÁLÁS 

A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, és szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, de vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.

ZENE, AHOGY ANNAK SZÓLNIA KELL

ZENE, AHOGY ANNAK SZÓLNIA KELL

Egy zeneszámnak zenei ízléstől függetlenül úgy kell szólnia, ahogy azt az előadó elképzelte. A Ford Puma ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O segítségével. Ez a prémium minőségű, 575 W-os, 10 hangszórós hangrendszer a hátsó válaszfalba épített mélysugárzót is tartalmaz, ezzel a Puma ST raktere nem csökken. A B&O hangmérnökei ezt a modern rendszert kifejezetten a Ford Puma ST számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Amint bekapcsolja, az utastér koncertteremmé változik, ahol kedvenc zenéit élvezheti.

SYNC 3 – KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜL

SYNC 3 – KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜL

Az új Ford SYNC 3 zökkenőmentesen működik együtt okostelefonjával, így mindent könnyedén kézben tarthat a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől a zenén át a műholdas navigációig - akár a 8"-os érintőképernyőn keresztül, akár végtelenül egyszerű hangutasításokkal (a hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető). Az AppLink programmal kezelheti a SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat, az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazással pedig úgy navigálhat okostelefonja funkciói között a SYNC 3 kezdőképernyőjén, mintha csak az okostelefonján tenné.


MAGABIZTOS TELJESÍTMÉNY JÁRT ÉS JÁRATLAN UTAKON IS

A Ford Puma ST olyan vezetési élményt kínál, ami minden tekintetben méltó az ST márkanévhez. A választható vezetési üzemmódokkal - Normal, Eco, Sport és Track – a sokoldalú Puma ST-t pillanatok alatt változtathatja át robusztus SUV-ból dinamikus sportautóvá. A precízen beállított alvázat egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel (mLSD) kombináltuk, ami folyamatosan optimalizálja a vonóerőt és stabilitási beállításokat. A kifinomult rendszer remek irányíthatóságot és dinamikus menettulajdonságokat biztosít a járműnek minden terepen. A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a 12,3"-os digitális műszerfalon jelennek meg. A vezetési élmény fokozása érdekében a Ford Puma ST modellben is számos intelligens vezetéstámogató rendszer működik. Természetesen az ST modellben is megtalálhatók a Ford Puma SUV jellegzetes újításai, többek között az egyedülálló, vízhatlan MegaBox, amely további 80 literes hátsó tárolóhelyet biztosít a vizes, sáros csomagoknak.


 • INTELLIGENSEBB SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

  Az Adaptív sebességtartó automatika képes az előttünk haladók tempójához igazítani utazási sebességünket.

  A rendszer aktiváláshoz csak meg kell adnia a kívánt sebességet és a követési távolságot.

  Amennyiben a közlekedési viszonyok miatt a választott sebesség nem fenntartható, autónk automatikusan a megadott távolságból követi az elöl haladó járművet.

  INTELLIGENSEBB SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

 • TÖBBET LÁTHAT, MINT EDDIG

  A Holttérfigyelő rendszer segíti a biztonságosabb sávváltást. Ennek érdekében érzékelő radarokkal pásztázza a Ford Puma ST mindkét oldalának holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a megfelelő oldali visszapillantóban narancssárga fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

  TÖBBET LÁTHAT, MINT EDDIG

 • MINDEN TÁBLÁT ÉSZREVESZ

  A Táblafelismerő rendszer képes azonosítani az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése minden esetben megjelenik a műszerfalon.

  MINDEN TÁBLÁT ÉSZREVESZ

 • MEGKÖNNYÍTI A PARKOLÁST…

  Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A Tolatókamera a középkonzolba épített kijelzőn megmutatja az összes, jármű mögött található akadályt, amelyeket a vezető nem venne észre. Ezen felül a rendszer virtuális vonalak megjelenítésével segíti a legszűkebb helyekre történő beparkolást is. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor a vezető hátramenetbe kapcsol.

  MEGKÖNNYÍTI A PARKOLÁST…

 • VÉDELEM A GYALOGOSOKNAK IS

  Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát.

  VÉDELEM A GYALOGOSOKNAK IS

 • INTELLIGENS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK
 • INTELLIGENS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

  A Ford Co-Pilot360 különböző technológiai megoldások egyesítésével minden eddiginél kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a vezetés élményét. Az Adaptív sebességtartó automatika például képes folyamatosan az elöl haladók tempójához igazítani a jármű utazási sebességét, a rendszer pedig nemcsak felismeri a sebességkorlátozó táblákat, de szükség esetén az előírásoknak megfelelő sebességre le is lassítja az autót.


 • ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A VILÁGGAL
 • ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A VILÁGGAL

  A Ford Puma ST-t az innovatív FordPass Connect modemmel1 szerelték fel, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi2 , vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCall3 hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét. A FordPass alkalmazás letöltése után további funkciók is elérhetővé válnak, telefonja segítségével például megkeresheti az autóját, vagy távirányítással zárhatja-nyithatja az ajtókat.

Utastér

ÉREZZEN MINDEN KANYART

Az új Ford Puma ST az első SUV a Fordtól, amely mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel (mLSD) rendelkezik. Ez a kifinomult rendszer a jármű stabilitása érdekében menet közben folyamatosan optimalizálja az első kerekek vonóerejét. Az mLSD a nyomatékelosztó rendszerrel együttműködve javítja a jármű irányíthatóságát és csökkenti az alulkormányzottságot. Az eredmény a kanyarodási képesség javulása, ami lehetővé teszi, hogy gyorsabban bevegye a kanyarokat, miközben mindvégig ura marad a helyzetnek.

JOBBAN GYORSUL

A pályahasználatra kifejlesztett és a Ford Performance Pack részeként elérhető Launch Control minden helyzetben azonnali és maximális gyorsulást tesz lehetővé. A tapadáshoz optimális maximális fordulatszám beállítása után gázadáskor még véletlenül sem fogja túlpörgetni a motort.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A jármű tartalmaz néhány zseniális újítást, ezért az ST modellekre jellemző dinamikus vezetési élményt nem csökkenti a SUV kialakításból eredő magasabb felépítés. Az olyan fejlesztések, mint a kiegészítő torziós rúd és a merevebb hátsó felfüggesztés a stabilitás biztosítása érdekében ellensúlyozzák a SUV modell magasabb súlypontját, az egyenként beállított rugók pedig növelik a jármű oldalirányú merevségét, ami különösen az élesebb kanyarokban hasznos.

HELYEZZE MAGÁT KÉNYELEMBE

A Ford Puma ST feltűnő, versenyautók ihlette RECARO első sportüléseit kontrasztos Metal Grey varrás és dombornyomott Ford ST embléma díszíti. A Miko Dynamica anyagból készült peremek stabil oldaltámaszt nyújtanak, ergonomikus kialakításuknak köszönhetően pedig tökéletesen illeszkednek a testformához vezetés közben.

INTELLIGENS HELYKIHASZNÁLÁS

A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, valamint vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.

NINCS TÖBB KULCSKERESÉS

A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Puma ST csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt. A KeyFree kulcsot elő sem kell vennie: csak húzza el lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik. A csomagtérajtó természetesen az autóban ülve is nyitható és zárható.

ENGEDJE BE A NAPFÉNYT

A Ford Puma ST-hez választható, elektromosan nyitható panorámatető teljesen felváltja az eredeti fémpanelt. Az üvegen át beáradó természetes fénynek köszönhetően a belső tér még világosabbnak és tágasabbnak hat. A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen elhúzható, a teljes hosszában elhúzható napellenző pedig akkor is árnyékot ad, ha a panorámatető nyitva van és épp friss levegőt enged be.

Külső

KOMOLY FÉKERŐ

A Ford Puma ST a jármű hatalmas teljesítményéhez optimalizált fékrendszerrel rendelkezik: a biztosabb fékezés érdekében az egyéb Puma változatokhoz képest is nagyobb első és hátsó féktárcsákat kapott.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

[1]A fedélzeti modemet a jármű kiszállításakor csatlakoztatják. A hozzáférési jogosultságokról, adatmegosztásról Ön rendelkezik. A FordPass Connect technológia egyes piacokon 2019-től, másutt 2020-tól érhető el. A FordPass Connect szolgáltatásainak használata az első két évben ingyenes, ezt követően előfizetés szükséges.

[2]A Wi-Fi hotspot (max. 4G LTE) szolgáltatás alapjául szolgáló vezeték nélküli adatkapcsolat díjmentes próbaideje az aktiváláskor kezdődik. A próbaidő 3 hónapra vagy 3 GB adatforgalomra szól, attól függően, melyik jár le hamarabb. A szolgáltatás használatához ezt követően Vodafone mobilnet előfizetés szükséges, mellyel kapcsolatban részletes információk a Vodafone weboldalán találhatók. A beépített Wi-Fi hotspot használatához megfelelő hardverrel rendelkező, 2019-es évjáratú Ford gépjármű, valamint vezeték nélküli adatszolgáltatás szükséges. Az adatkapcsolati lefedettség és szolgáltatás nem mindenhol áll rendelkezésre, és az előfizetési feltételektől függően üzenetküldési és adatforgalmi díjakkal járhat. [A Wi-Fi aktiválás nem azonos a fedélzeti modem aktiválásával. A Wi-Fi díjmentes próbaidőszaka a Wi-Fi aktiválásakor kezdődik, ami történhet a fedélzeti modem aktiválásával egy időben vagy akár azt követően is.]

[3]Az eCall az Európai Bizottság által kezdeményezett segélyhívó rendszer, amit a járművekbe kell beépíteni. A készülék baleset esetén automatikusan és azonnal értesíti a segélyhívóközpontot és továbbítja az esemény legfontosabb adatait, így a mentés hamarabb megkezdődhet. A rendszer szükség esetén manuálisan is aktiválható. Az eCall egyelőre kizárólag az új Ford Focusnál érhető el.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Fitohorm Autóház

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Fitohorm Autóház